Nieuwe heup met artrose – methode met schroeven en sluitringen

Als u heup artrose hebt, kan een nieuwe heup aan uw dijbeen worden bevestigd met schroeven en sluitringen. Deze nieuwe heup fungeert als een vals gewricht, waardoor beweging mogelijk is en de artrose wordt beschermd tegen verdere schade.

Hoe kan een nieuwe heup helpen?

Een nieuwe heup kan helpen door de druk van de artrose weg te nemen en deze te laten genezen. De nieuwe heup beschermt de artrose ook tegen verdere schade.

Wat zijn de risico’s?

Er zijn enkele risico’s verbonden aan deze behandeling, waaronder infectie en falen van het implantaat. Deze risico’s zijn echter relatief laag en de voordelen van deze behandeling wegen meestal op tegen de risico’s.

Als u heup artrose hebt, bespreek dan met uw arts of deze behandeling voor u geschikt is.

Een nieuwe heup bevestigen – de methode met schroeven en sluitringen

Voor het bevestigen van een nieuwe heup worden schroeven en sluitringen gebruikt. De nieuwe heup wordt met deze schroeven en sluitringen aan het dijbeen bevestigd, waardoor een vals gewricht ontstaat dat beweging mogelijk maakt en de artrose tegen verdere schade beschermt.

Beheer van uw nieuwe heup met artrose

Zodra een nieuwe heup is bevestigd, kunt u verschillende dingen doen om de artrose te beheersen. Ten eerste moet u het gebied schoon en infectie vrij houden. Ten tweede, vermijd te veel gewicht op de nieuwe heup, omdat dit de heup kan beschadigen. Ten derde, volg de instructies van uw arts voor lichamelijke activiteit en lichaamsbeweging. Ten vierde, neem pijnstillers indien nodig om het ongemak onder controle te houden. Door deze tips op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe heup nog vele jaren meegaat.

Tot slot…

Een nieuwe heup kan helpen door de druk van de artrose weg te nemen en deze te laten genezen. De nieuwe heup beschermt de artrose ook tegen verdere schade. Om een nieuwe heup te bevestigen worden schroeven en sluitringen gebruikt. De nieuwe heup wordt met deze schroeven en ringen aan het dijbeen bevestigd, waardoor een vals gewricht ontstaat dat beweging mogelijk maakt en de artrose tegen verdere schade beschermt. Zodra een nieuwe heup is bevestigd, zijn er verschillende dingen die u kunt doen om uw artrose onder controle te houden. Ten eerste moet u het gebied schoon en infectie vrij houden. Ten tweede, vermijd te veel gewicht op de nieuwe heup, omdat dit de heup kan beschadigen. Ten derde, volg de instructies van uw arts voor lichamelijke activiteit en lichaamsbeweging. Ten vierde, neem indien nodig pijnstillers om het ongemak onder controle te houden.

Door deze tips op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe heup nog vele jaren meegaat.

 

Geef een reactie