5 Redenen om over te stappen op E-sigaretten

Probeert u te stoppen met het roken van sigaretten, maar vindt u dat moeilijk? Dan kunt u overwegen over te stappen op e-sigaretten. E-sigaretten zijn een geweldige manier om de nicotine binnen te krijgen die u nodig heeft zonder tabak te hoeven roken. Hier zijn 5 redenen waarom u zou moeten overstappen op e-sigaretten:

E-sigaretten zijn ”gezonder”

Als u probeert te stoppen met het roken van sigaretten, kunt u overwegen over te stappen op e-sigaretten. E-sigaretten zijn een geweldige manier om te stoppen met roken, omdat ze u in staat stellen de nicotine binnen te krijgen die u nodig heeft zonder tabak te hoeven roken. Ze zijn ook gezonder dan sigaretten omdat ze geen rook produceren. Dit betekent dat ze beter zijn voor uw longen. Bovendien zijn e-sigaretten goedkoper dan sigaretten en produceren ze geen as, dus zijn ze gemakkelijker schoon te maken.

Verschillende smaken met e-liquids

E-sigaretten zijn er in veel verschillende smaken, waaronder tabak, menthol, en kersen. U kunt echter ook e-liquids kopen die smaken naar chocolade, aardbei en vanille. E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotine sterktes, zodat u het niveau kunt kiezen dat bij u past. E-liquid is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het leuk is om uw e-sigaret aan te passen.

Op elke plek roken

E-sigaretten kunnen op elke plaats worden gerookt, en dat is een van de redenen waarom ze zo populair zijn. U kunt ze thuis roken, op het werk, of zelfs in openbare gelegenheden zoals restaurants en bars. Dit betekent dat u uw nicotine fix kunt krijgen zonder dat u naar buiten hoeft voor een sigaret.

Ze stinken niet

E-sigaretten stinken niet zoals sigaretten. Dit komt omdat ze damp produceren, geen rook. De damp van e-sigaretten bevat geen van de schadelijke chemicaliën die rook wel bevat, dus is het niet schadelijk voor omstanders. Sterker nog, veel mensen vinden de damp van e-sigaretten verfrissend en muntachtig.

U kunt ze online bestellen

E-sigaretten kunnen online worden besteld, wat handig is voor degenen die willen stoppen met het roken van sigaretten. Er zijn veel verschillende smaken e-sigaretten verkrijgbaar, dus u kunt de e-sigaret vinden die bij u past. U kunt ook e-liquids kopen in verschillende nicotinesterktes, zodat u het niveau kunt kiezen dat bij u past.

E-sigaret bestellen? Klik hier voor ons assortiment e-liquids

Geef een reactie