Wat te doen bij gehoorschade

Het kan voor komen dat je gehoorschade hebt opgelopen. Dit kan komen door verschillende factoren als ouderdom, een ervaring die uit de hand liep, of zelfs oortjes of een koptelefoon die te lang op te hoge volume werden aangezet. Een gehoorapparaat komt dan ook voor bij alle leeftijden, en het is zeker niet iets om je voor te schamen. Er zijn ontzettend veel soorten en maten, want immers is geen enkel oor hetzelfde. Daarom is het zo belangrijk dat je als je iets niet meer hoort ineens, je je gehoor snel laat testen. Als er iets ernstigs aan de hand is, kan het misschien zelfs voorkomen worden dat de schade hoger oploopt. 

Een audicien

Een audicien helpt je verder. Dit is iemand die gespecialiseerd is in gehoor. Daarbij wil deze jou het beste kunnen helpen met een geschikt gehoorapparaat, waardoor je weer optimaal kan horen. Uiteindelijk zal je na een bezoek aan de huisarts toch altijd uitkomen bij een audicien. Deze zal je gehoor meten en je verschillende opties geven qua hoortoestel waar je uit kan kiezen. Ook zal je meerdere tests moeten doen als je gehoorschade hebt, om te blijven controleren dat je gehoor niet steeds slechter wordt en je gehoorapparaat optimaal blijft werken. 

Het beste gehoorapparaat

Eén van de meest gewaardeerde gehoorapparaten is phonak. Ze hebben zoveel verschillende opties in hun assortiment, naast dat ze één van de grootste fabrikanten in hoortoestellen zijn. Phonak is gericht op mensen hun persoonlijke behoeften, waarbij ze kijken naar eigen gehoor in plaats van de massa en wat de meest voorkomende gehoorschade is. Het fijne aan Phonak is dat een hoortoestel zich aanpast aan de situatie waarin je je bevindt. Dit ligt aan plaats, geluiden in de omgeving, en nog veel meer. Phonak past de nieuwste technologie toe op de wensen van hun klanten, waardoor je het ideale beeld van een moderne ontwikkeling hebt in de markt van hoortoestellen.

Geef een reactie